bolg sobre el viatge de setmana santa al Surfcamp de Barrika el abril de 2006

10 abril 2006

cremat pel sol i molt cansat



avui ens hem llevat dora (com sempre!) pero ens hem quedat una estona dient parides, hem esmortzat i com la clase era una mica mes tard hem anar a veure sopelana, l'amo del camp en Lurta, ens ha estat explicant la historia de la federacio basca de surf, la Peus Rojos (Marina) tambe ha comentat els problemes de la associació catalana de surf, ja que el seu marit foema part de la junta.

despres ha sortit el sol i ens hem acostat a la platja per surfejar una mica i aqui sota teniu el que ens hem trobat

el mar estava molt remogut, amb molta força i desordenat, ha costat un oolo arribar fins mes enlla de les onades, pero amb esforç ho hem aconseguit. A uns 150 metres de la platja hi habia un altre trencant amb onades de metre passat i fins i tot metre i mig (alguna serie), la veritat es que alguna impossava i ha sigut moolt extenuant, pero molava pillar, encara que fos per caure al poc temps. Aqui una foto de l'entrada (una vegada mes ha sortit a dalt, grrr!) on s'em veu intentant entarar al pic, i remant com un capullo contra les onades per arribar mes enlla!

la tarda ha sigut per oblidar-la, impossible arribar a la trencant, les onades no t deixaven, despres d'una hora de remar contracorrent ho he deixat correr

com ens quedava temps hem anat tots veure la platja de Meñakoz on hi ha una onada molt bestia (quan entra molt mar, avui no, sic!jeje)

he deixat tambe una foto de tots nosaltres i l'amo

1 Comments:

Blogger ROLO said...

ola que tal que lastima no poder entender los post pero en fin las imagenes hablan .
saludos y buenas olas

7:50 p. m.

 

Publicar un comentario

<< Home