bolg sobre el viatge de setmana santa al Surfcamp de Barrika el abril de 2006

09 abril 2006

Ave Barrika!, Surfituri te salutan! (Ave Barrica, els que surrfejaran et saluden)





Ahir vam sortir amb la bicha (la podeu veure adalt carregada) , deu hores de viatge, però vam parar a un poble de la Rioja que es deia cenicero a jalar, bo i bastant barat. Al final vam arribar a les set al camp (es la booomba, mireu la foto a sota) , pero no ens podiem entretindre, encara quedaven una hora i mitja de llum, i amb el monazo d'onades que portavem vam anar directes a la platja. El Lurta (el jefe del camp), ens va dur a "La Salvaje", nomes de sentir el nom s'ens feia la boca aigua!!! jejeje. Nomes tres de nosaltres vam entrar pero els que ho vam fer, vam tenir una sessio divertida de un quartillo amb series de mig pujadet. eren tntes les ganes que tenia que la primera, segona i tercera onada que vaig agafar van ser tres viatges bonisims, llargs i gustossos jejeje. Al final el sol va marxar i n la penumbra vm haber de pujar els cent metres de torrenteres que ens separaben del mirador on habiem deixat la furgona; completament esgotador, pero ens acompanyaben les batucades del que estaven tocant a baix la platja (a dalt deixo una foto des del final de la baixada, el del tablon beix soc jo, els de l'esquerra son els de la batukada)

Despres ens ban portar a sopar i a fer unes birres, pero estavem tant fet pols que vam plegar m olt dora a sober, a l'endema ens esperava molta feina!

(a dalt deixo una foto de la casona vasca que es el camp)

P.D.: si ja se que es molt cutre posar les fotos en ordre invers i al principi, pero es la primera vegada que faig un blog!!jejeje

Agur!

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

hey!i was at that camp in august!best time ever, i miss it as much as you do!;) are u coming back there???Lurta is great, no doubts about it, eli

11:58 p. m.

 
Anonymous Anónimo said...

HEY !!!!!!!!!I'M PEMA I WAS THERE ALSO WITH ELI FOR 2 WEEKS IN BARRIKA SURF CAMP............N I REALLY ENJOY THERE.SUCH A NICE CAMP...MISSING LURTA N HIS WIFE........N SURF N WAVES..........I HPE TO COMING BACK THERE TOO FOR 1 MONTH OR MORE.........REALLY GREAT CAMP.
PEMA

12:02 a. m.

 

Publicar un comentario

<< Home